IPL SHR, Laser diodë 808 nm, Laser Fraksional CO2 - KES
  • 230
  • 360
  • 808
  • 808 m
  • 860
  • 870+
  • AL1
  • KES__Profili_Korporate-4

Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. është prodhuesi kryesor global i pajisjeve mjekësore dhe estetike në Kinë, i themeluar në vitin 1999, sipërfaqja e fabrikës 5000m2, 200+ punonjës, 8 linja prodhimi, 18 departamente.

Pajisjet KES morën certifikimin CE, TUV Medical CE, FDA, CFDA, RoHS.Përfshin IPL SHR, Elight, lazer me diodë 808 nm, lazer fraksional CO2, lazer me ndërprerës Q, dobësim të trupit, kriolipolizë, lazer lipo, HIFU, pajisje estetike për përdorim në shtëpi etj.

Lexo më shumë

Arritje të reja

Produkte të veçanta